Vodeni zid

Koliko je voda čudesan medij, potvrđuje i vodeni zid – jedinstveni dodatak laserskim sustavima. Vodenim zidom upravlja se putem računala. Uključuje se u određenim dijelovima showa i omogućuje 3D lasersku animaciju. Posebno je zadivljujuće kada na kraju music beam showa na slapovima vode oživi logotip tvrtke ili promoviranog proizvoda.

Vodeni zid najčešće se montira ispred pozornice. Zagašen on ni ne nagovještava publici kakva ih čarolija očekuje kad se upali, tj. kada iz mlaznica poteče voda. U tom trenutku stvara se nevidljiva projekcijska površina kroz koju prolaze laserske zrake iscrtavajući željenu grafiku.

Prolight koristi vodeni zid s 3 reda mlaznica. Takva gustoća vode stvara fluidnu površinu primjerenu čak i za video projekcije. Prolight u ponudi ima i različite dimenzije vodenih zidova. Širina zida može varirati od 2 do 10 metara. Zahvaljujući tomu konstrukcija koja će omogućiti nevjerojatan show, može se postaviti u bilo kojem prostoru – od najmanjih do najvećih.

Video galerija

Laser Show svjetlosne atrakcije

Prolight je tvrtka koja je u Hrvatskoj prva počela raditi s laserima, a danas je jedina koja radi s profesionalnim laserskim sistemima tvrtke Kvant.

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se