Live performance

Samo se najbolji glazbenici ne boje nastupa uživo. Isto je i sa stručnjacima za laser showove. Samo su oni najvještiji sposobni napraviti dobar show uživo. Prolightovi su svoju kvalitetu dokazali radeći u Hrvatskoj i inozemstvu na partyjima najvećih imena svjetske DJ scene. Samo neka od njih čiji su nastup popratili stvarajući laserske atrakcije uživo, su Armand Van Helden, David Morales, Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand i Fat Boy Slim.

Osim u nastupe DJ-a, laser show uživo odlično se može uklopiti i u koncerte bendova različitih glazbenih žanrova. Za rad laserima uživo Prolight koristi specijalnu konzolu, tzv. laser show performer. Ta konzola omogućuje brze promjene laserskih efekata. Kako bi show bio što kvalitetnije sinkroniziran s glazbom, paralelno se koristi i Pangolin Live PRO software. Za bolju vidljivost efekata rabe se uređaji za dim MDG-a, najbolji te vrste na svijetu, te ventilatori CITC Hurricane. Takav blagi dim ističe laserske zrake i u najvećim zatvorenim prostorima poput sportskih arena. Za live performance mogu se koristiti zeleni ili laseri u punom spektru boja različitih snaga – od jednog do 25 W. Dio evenata na kojima se uživo rade laser showovi, održava se na otvorenom, primjerice, na stadionima, u kampovima i sportskim parkovima. Za takve showove koriste se laseri jače snage.

Live preformance može se nadograditi nekom drugom vrstom laser showa, a posebno atraktivan postaje ako se pretvara u multimedijski show, primjerice, uključivanjem pirotehnike u nekom specijalnom trenutku.

Video galerija

Laser Show svjetlosne atrakcije

Prolight je tvrtka koja je u Hrvatskoj prva počela raditi s laserima, a danas je jedina koja radi s profesionalnim laserskim sistemima tvrtke Kvant.

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se