Graphic show

Graphic show je laser show koji prikazuje animiranu grafiku. Takav show idealan je za tematsku animaciju. Primjerice, božićni show programiran na prigodnu glazbu prikazuje blagdanske motive poput snijega, Djeda Mraza i darova.

Velika je prednost tog lasera showa što se može projicirati ne samo na specijalne površine poput graphic screena, hologramskog ekrana i vodenog zida, nego i na obične čak i neravne površine koje nas okružuju. Budući da je laserska zraka savršeno fokusirana, laser je jedini medij koji može napraviti projekciju na površinama poput kugle ili kosog krova. Takvo što nemoguće je napraviti video, filmskom ili svjetlosnom projekcijom. Prikaz se prilagođava ciljnoj površini, a zahvaljujući sjajnom kontrastu grafika se može projicirati čak i na one najveće. Projekcija logotipa tvrtke na cijelu zgradu fantastičan je prizor. Veličanstven dojam upotpunjuje i paleta upotrijebljenih boja. Klijentu je na raspolaganju čak 16 milijuna i 700 tisuća nijansi boja.

Video galerija

Laser Show svjetlosne atrakcije

Prolight je tvrtka koja je u Hrvatskoj prva počela raditi s laserima, a danas je jedina koja radi s profesionalnim laserskim sistemima tvrtke Kvant.

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se