Laserski labirint

Želite osjetiti uzbuđenje specijalnih agenata na najtežim zadacima ili kradljivaca najvećih skupocjenosti?! Prilika vam je nadohvat ruke. No pazite da ju ne dotaknete.

Prolight je stvorio jedinstveni laserski labirint. Taj svoj proizvod, zaštićen u Zavodu za intelektualno vlasništvo, Prolight potpisuje u cijelosti – od ideje preko razvoja softwarea do proizvodnje elektronike koja upravlja cijelim sustavom, igra je koja pršti adrenalinom. U stilu najnapetijih scena akcijskih filmova igrač se treba provući kroz mrežu zelenih laserskih zraka. Dodir, tj. prekid zrake uključuje alarm. Prostorom istog trena odjeknu sirene i počne bljeskati svjetlost koja označava uzbunu. Baš kao i u najčuvanijim trezorima. Početak i kraj labirinta označeni su crvenim laserskim zrakama pa se ulazak i izlazak iz njega precizno bilježe prekidom zrake. Na taj način stvara se top lista igrača. Rezultati se ispisuju na plazma ekranima koji se mogu nalaziti ispred i iza ulaza u labirint. O željama klijenta ovisi i dodatno uređenje prostora specijalnim efektima. Primjerice, na pozadinu labirinta može se projicirati logo, a zvuk alarma može biti njegov jingle.

Pri projektiranju cijelog sustava velika je pažnja pridana sigurnosti. Među nekima od poštivanih sigurnosnih principa su korištenje lasera male snage, precizno povezivanje lasera sa senzorima i poštivanje najstrožih normi vezanih uz zaštitu ljudskog tijela. To, među ostalim znači da se ne može dogoditi da čovjek direktno pogleda u lasersku zraku.

Video galerija

Laser Show svjetlosne atrakcije

Prolight je tvrtka koja je u Hrvatskoj prva počela raditi s laserima, a danas je jedina koja radi s profesionalnim laserskim sistemima tvrtke Kvant.

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se