Vjenčanja

Tvrtka Prolight prva je u Hrvatskoj mladencima ponudila rasvjetu za vjenčanja. Imajući svu potrebnu opremu te bogato iskustvo stečeno radom na raznovrsnim eventima, Prolight je prije dvadeset godina odlučio mladencima staviti na raspolaganje sve ono što koriste organizatori najglamuroznijih vjenčanja današnjice. Zavaljujući tome i mnoga su vjenčanja u Hrvatskoj zablistala holivudskim sjajem.

Rasvjeta za plesni podij

Danas organizatori vjenčanja mladencima savjetuju da odabir rasvjete za vjenčanje krene od one za plesni podij. Naime, dinamične kretnje svjetlosti uzvanike pozivaju da se slavljenicima priključe na plesnom podiju, a tijekom ostatka noći potiču dobro raspoloženje. Rasvjetom, najčešće skenerima i moving headovima, cijelo vrijeme putem posebne konzole i programa ručno upravlja light jockey, neki od stalno zaposlenih djelatnika Prolighta koji su prošli specijalnu obuku u Hrvatskoj i dodatne edukacije u inozemstvu. Zahvaljujući njegovu radu svaka pjesma dobiva unikatnu svjetlosnu koreografiju. Tako će najveće plesne hitove pratiti brza izmjena šarenih zraka svjetlosti, a nježne note laganih pjesama blagi oblici tamnijih nijansi. Takav pristup i najstaromodnije je goste nekih vjenčanja uvjerio u to da light show nije nešto rezervirano samo za diskoteke. Dobri stručnjaci za rasvjetu upravljaju njome, a ne ona njima.

Stručnjaci Prolighta, kako smo spomenuli, pioniri su rasvjete za vjenčanja. U samom početku oni su postavili neke standarde koje najveći dio konkurencije još nije ni dosegnuo. U međuvremenu je Prolight počeo postavljati nove trendove i uvijek je korak ispred čak i najboljih imitatora. Pritom svoje usluge koje realizira po najvišim svjetskim standardima, nudi po istim ili čak povoljnijim cijenama od konkurencije. Zato mladencima savjetuje da se raspitaju kakvu opremu koristi tvrtka koju bi angažirali za rasvjetu, ima li sve potrebne certifikate i poštuje li sve zakonske obveze vezane uz ovu delikatnu djelatnost.

Rasvjeta Arhitekture

Uz rasvjetu za plesni podij većina mladenaca koristi i posebnu rasvjetu arhitekture. Željenim se nijansama svjetlosti obasjava pročelje zgrade u kojoj se slavlje održava, a preporučuje se istaknuti i ono najljepše iz njezina okoliša, npr. grm ruža ili atraktivno stablo. Ako se vjenčanje održava na otvorenom, stručnjaci Prolighta mladencima će preporučiti kako idealno osvijetliti šator i sve što ga okružuje. I dvorana u kojoj se slavi, dodatno se može dekorirati svjetlošću. Mladenci mogu u svoje najdraže boje obojiti cijelu dvoranu ili istaknuti njezine najljepše detalje. Posebno je poželjno naglasak staviti na stol za kojim sjede mladenci.

Svjetlosna oznaka kojom se ukazuje na njihovo mjesto, može biti i u obliku srca s imenima mladenaca. Detalji poput tog vjenčanje čine posebnim.

Specijalni efekti

U posljednje vrijeme mnogo se mladenaca odlučuje specijalnim efektima naglasiti posebne trenutke večeri. Prvi ples čarobno je otplesati kroz niskim dimom prekriven podij ili okružen nježnim balončićima od sapunice. Sitne pahulje snijega mladencima će poželjeti sretan Božić u novom domu, a razni svjetlosni efekti i konfeti potaknut će mladence na zajedničko razrezivanje torte i bacanje buketa idućoj mladenki.

Laser

Laser show nešto je uistinu posebno. Oni željni istinskog glamura svojim će uzvanicima priuštiti taj veličanstveni spektakl. I on će im se urezati u sjećanje.

Uz spomenute usluge vezane uz rasvjetu i specijalne efekte Prolight stalno stvara i nove. Za mnoge od tih noviteta nagrađen je i na sajmovima vjenčanja. Budući da ni jedna druga tvrtka koja se bavi rasvjetom, nije dobila sličnu nagradu, stručnjaci Prolighta su na nju iznimno ponosni. Još im je, kažu, veće priznanje široki osmijeh mladenaca čiju sreću kreiraju iz subote u subotu.Prati novosti u svijetu svjetlosti!

  • Rasvjeta koja potiče ljude na ples
  • Bojenje prostora u vaše najdraže boje
  • Impresionirajte svoje goste specijalnim efektima o kojima će svi kasnije pričati
  • Više od 1000 zadovoljnih klijenata
  • Puno kvalitetnije i atraktivnije fotografije i video snimke zahvaljujući rasvjeti
  • Mnogobrojne domaće i svjetske nagrade – najbolja garancija kvalitete
  • Najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu

Odaberite najbolje za vaš dan

Uz Prolight mnoga su vjenčanja u Hrvatskoj zablistala holivudskim sjajem.

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se