Prodaja i zastupstva

Želite ući u svijet show rasvjete, lasera i baviti se izradom laser show-a, koristiti najbolje svjetske uređaje i sustave za show rasvjetu? 

Zahvaljujući uspješnoj poslovnoj suradnji s najuglednijim svjetskim proizvođačima, Prolight je stekao status generalnog zastupnika za neke od najvećih imena u svijetu show rasvjete i lasera. Obratite nam se s povjerenjem i radite s najboljom opremom na tržištu.

Kvant laseriwww.kvantlasers.sk

Kvant je tvrtka osnovana 1995. godine i od tada kontinuirano razvija i proizvodi profesionalne laserske sustave namijenjene raznim eventima. Za njihove proizvode se može slobodno reči da su najbolji omjer cijene i kvalitete koji se može ostvariti na tržištu laserskih sustava. 

Tisuće zadovoljnih klijenata koji su ih odabrali za partnere su dokaz da se radi o tvrtki od povjerenja sa snažnim etičkim uvjerenjima te su se kao takvi pozicionirali kao vodeći proizvođači u industriji laserskih sustava, osvojivši do sada više prestižnih nagrada od strane ILDA. 

Zahvaljujući angažmanu u svijetu laser show-a, tvrtka Prolight je s vremenom postala ekskluzivni zastupnik za Kvant laserske sustave u Hrvatskoj te kod nas možete dobiti sve željene informacije o Kvant proizvodima. 

Pangolin laser show software – www.pangolin.com 

Tvrtka Pangolin postoji od 1986. godine te se čvrsto pozicionirala kao vodeći svjetski čelnik za pružanje softverskih i hardverskih rješenja za rad s laserskim sustavima, što dokazuju brojni patenti kao i nagrade za kvalitetu i inovacije.

Osim što koristi Pangolin software control, tvrtka Prolight je i njegov ovlašteni zastupnik za Hrvatsku. Beyond je svjetski vodeći laserski i multimedijalni program, a Prolight koristi upravo njegovu najjaču verziju Ultimate. Osim programa Beyond postoji i program Quickshow koji je vrlo prilagođen korisnicima koji tek kreću u svijet lasera te kao takav najviše korišteni program za izradu zadivljujućih laser show-ova.

Želite li za izradu svog laser show-a koristiti najbolji laser show software, javite nam se za više informacija.

MDG – dim mašine www.mdgfog.com  

MDG je kanadski proizvođač koji je više od tri desetljeća vodeći brend za stvaranje dimnih efekata, s distribucijskom mrežom rasprostranjenom diljem svijeta. 

Njegovi uređaji za stvaranje hazea, odnosno dimnog efekta koji je potreban za naglašavanje svjetlosnih efekata, kao i uređaji za niski dim, poznati su po svojoj kvaliteti, pouzdanosti, izdržljivosti i tihom načinu rada.


Prolight, kao generalni zastupnik MDG-a u Hrvatskoj spada u svjetsku mrežu MDG partnera.  Obratite nam se s povjerenjem i koristite samo najbolje za svoje evente.

Vello light rasvjeta – www.vellolight.com  

Vello Light je kineski proizvođač profesionalne rasvjete s rasvjetnim tijelima visoke snage. Svi  proizvodi su projektirani prema standardu ISO9001, CE, RoHS i CQC.

Unatoč uvriježenom uvjerenju da su kineski proizvodi niske kvalitete, ova tvrtka je visoko cijenjena od strane poslovnih partnera upravo zbog kontinuiranog ulaganja u dizajn, inovacije i kvalitetu svojih proizvoda. Zbog svega navedenog tvrtka Prolight je ovu tvrtku odabrala kao jednog od glavnih dobavljača LED rasvjete.

Laser harp controller – www.laser-harp.com 

Prolight Laser Harp Controller je najnoviji i najbolji proizvod tvrtke Prolight koji će vaš laserski projektor pretvoriti u moćnu lasersku harfu punog spektra boja. Prolight Laser Harp Controller je zaštićeni proizvod tvrtke Prolight te je 2011. godine osvojio ILDA Fenning nagradu za tehničko dostignuće, što čini ovu harfu jedinom u svijetu koja je dobila takvu vrstu priznanja od svjetske udruge laser kompanija ILDA.

Velike prednosti Prolight Laser Harp Controller-a su njegova prilagodljivost i svestranost. Može se programirati tako da pokrene bilo koju vrstu audio ili video događaja, vizualnu sliku, zvuk ili glazbu, specijalni efekt ili čak pirotehniku. U kombinaciji sa softverom Pangolin Quickshow ili Pangolin Beyond, može se koristiti za reprodukciju raznih laser efekata blokirajući laserske zrake. Laserska harfa ima standardni ulaz koji propisuje ILDA, pomoću kojeg se može spojiti na bilo koji klasični laserski projektor. Za puštanje zvuka koristi se MIDI izlaz pa je harfu vrlo lako spojiti na računalo ili klavijature. MIDI omogućava glazbeniku da pomoću laserske harfe svira željenu melodiju zvukovima koje je sam izabrao.

Naručite svoju lasersku harfu i uvjerite se u jedinstveno lasersko iskustvo koje će vas ostaviti bez daha.

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se