O nama

Potaknut željom da hrvatskim tvrtkama za potrebe raznovrsnih evenata pruži usluge rasvjete i specijalnih efekata po najvišim svjetskim standardima, a nakon višegodišnjeg proučavanja te vrste tehnike u zemlji i inozemstvu, dipl. ing. Hrvoje Šimić je 2000. godine u Zagrebu osnovao Prolight. U početku je Prolight djelovao isključivo kao obrt, a nakon nekoliko godina razvojem poslovanja registrirana je i istoimena tvrtka.

Od pionira u svojoj djelatnosti u Hrvatskoj Prolightovi su se zaposlenici razvili u stručnjake koji i najzahtjevnije zamisli svojih klijenata mogu pretvoriti u stvarnost. Njihova je vizija bila specijalizirati se za područje rasvjete do najsitnijih detalja. Konstantnim obukama u Hrvatskoj i dodatnim usavršavanjima u inozemstvu to su i postigli. Takvim su znanjem stekli predispozicije za oblikovanje rasvjete na svim vrstama evenata – od glamuroznih predstavljanja novih vozila preko avangardnih modnih revija i spektakularnih koncerata do specijalnih projekata poput otvorenja festivala i proslava nacionalnih praznika.

Drugi preduvjet koji je Prolightu omogućio da svojim klijentima jamči vrhunsku kvalitetu usluge, bila je nabavka odgovarajuće opreme. Sva oprema koju je tvrtka godinama nabavljala, birana je po najvišim touring standardima. Zahvaljujući takvoj tehnologiji čak i najveći eventi mogu zablistati punim sjajem. No, ne zaboravimo ni one male. Konferencije za novinare, domjenci, klupski koncerti i kućni tulumi – neki su od događaja na kojima će atmosfera upravo zahvaljujući rasvjeti biti na višoj razini..

Prolight se već može pohvaliti nizom nagrada i priznanja koje je primio za svoj rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Prolightovi su stručnjaci uvijek na raspolaganju event menadžerima jer znaju kakvom opremom raspolažu i što se sve njome može napraviti.

Među eventima najčešće se rade promocije, prezentacije, konferencije, sajmovi, modne revije, televizijska snimanja, vjenčanja, koncerti i partyji. Poseban izazov stručnjacima Prolighta su veliki projekti u koje mogu ugraditi sve svoje znanje i iskustvo.

Pri kreiranju nezaboravnih vizualnih doživljaja posebno preporučuju svjetlosne i specijalne efekte poput niskog dima, umjetnog snijega, balončića te laser show. Budući da Prolight već godinama radi raznovrsne programe s laserima, prije par je godina počeo kreirati i vlastite – laserskim labirintom i laserskom harfom oduševio je i strane stručnjake.

Uz spomenuto, Prolight svojim klijentima nudi i usluge scenografije, najma video i audio opreme. Zastupnik je i poznatih svjetskih proizvođača uređaja za rasvjetu, specijalne svjetlosne efekte i lasere.

Naziv tvrtke – Prolight d.o.o.
Sjedište tvrtke – Zagreb, Mikulići 22B1
Sud kod kojeg je tvrtka upisana u Sudski registar -Trgovački sud u Zagrebu
Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar – MBS 080572798

Račun otvoren u banci – Zagrebačka banka d.d., Zagreb
IBAN – HR3823600001101913187

Član Uprave društva – Hrvoje Šimić
Iznos temeljnog kapitala od 20.000,00 kn uplaćen je u cijelosti

Osim dobrog društva i glazbe, svaki event treba i dobru rasvjetu. Dobro promišljena i postavljena rasvjeta zaokružuje cijelu priču, potiče na dobro raspoloženje te stvara atmosferu za pamćenje.