Eventi

Iza tvrtke Prolight je dvadesetgodišnje iskustvo osmišljavanja i realizacije rasvjete te specijalnih efekata za mnogobrojne evente u Hrvatskoj i inozemstvu.

Eventi koji zahtijevaju rasvjetu i specijalne efekte mogu biti promocije prezentacije poslovni skupovi, sajmovi, izložbe, svečanosti, modne revije, koncerti, televizijska snimanja, plesni nastupi, sportski događaji, vjenčanja, privatne zabave…

Svaki event je priča za sebe.  Stoga se svakom se klijentu, njegovoj tvrtki ili proizvodu treba pristupiti individualno. Prema željama i potrebama klijenta stvara se koncept, a nakon usuglašavanja provodi u djelo. Zahvaljujući vrhunskoj opremi, velikom znanju i bogatom iskustvu tvrtka Prolight gotovo svaku zamisao klijenta može pretočiti u stvarnost, pridržavajući se najviših svjetskih standarda.

Ne čudi stoga što su mnoge uspješne tvrtke i estradne zvijezde njegovi klijenti.

Uz standardne usluge rasvjete koje obuhvaćaju od montaže preko programiranja do dizajna, Prolight iz dana u dan u svoju ponudu uvodi novitete kojima svojim klijentima omogućuje da njihovi eventi budu bolji od konkurentskih. Stručnjaci Prolighta na raspolaganju su event menadžerima od početka rada na pojedinom projektu te će bez obzira na veličinu projekta preporučiti ono najbolje. 

Organizirajte evente s nama!

Iza tvrtke Prolight dvadesetogodišnje je iskustvo osmišljavanja i realizacije rasvjete te specijalnih efekata za mnogobrojne evente u Hrvatskoj i inozemstvu.

pročitajte više

Svaki event je priča za sebe, pogledajte galeriju:

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se