Laser show

Laser show je svjetlosna atrakcija bez premca. Zbog toga ne postoji event na kojem laser show nije dobrodošao. Mreža laserskih zraka i 3D efekti napravljeni uz pomoć hologramskog ekrana i vodenog zida sve nazočne ostavljaju bez daha.

Prolight je tvrtka koja je u Hrvatskoj prva počela raditi s laserima, a danas je jedina koja radi s profesionalnim laserskim sistemima tvrtke Kvant. Zahvaljujući tome njezini stručnjaci mogu napraviti bilo koju vrstu laser showa i za bilo koji prostor – od klubova preko sportskih dvorana i stadiona do velikih gradskih trgova.

Uz jednobojni laser show na raspolaganju vam je i onaj u punom spektru boja. Ta paleta pokriva više od 16 milijuna boja zahvaljujući čemu se mogu kreirati kontrasti kakve ne mogu postići ni najsuvremenija video niti filmska tehnologija. Izabrati možete i između grafičkog i beam laser showa, a oni koji na eventu žele pokazati svu svoju inovativnost i kreativnost, odlučit će se za kombinaciju laser showa s hologramskim ekranom ili vodenim zidom. Time nastaju nevjerojatni 3D efekti. Posebno je atraktivno na taj način prikazati logotip tvrtke ili proizvoda zbog kojeg je upriličen event. Takvo apliciranje logotipa i prigodne poruke u laser showu pozitivno utječe na publiku, tj. poslovne partnere i potrošače.

Koncerti, partyji i drugi glazbeni događaji danas su nezamislivi bez laser showa. On će publiku očarati gotovo nestvarnim oblicima te u najvažnijim dijelovima večeri podizati uzbuđenje laserskim zrakama koje se kreću brže od bilo kojih drugih zraka svjetlosti. Točku na „i“ stavit će kreiranje svjetlosnog tunela i animacija oblika koji se pretapaju poput čudesnih tekućina. Laser show je i savršena nadopuna rasvjeti za vjenčanja. Tu atrakciju mladenci i uzvanici nazivaju vrhuncem večeri.

Najglamurozniji događaji zaslužuju multimedijski show koji nastaje kombinacijom rasvjete, laser showa, pirotehnike, specijalnih efekata i video projekcije na hologramskim ekranima i vodi. Prolight jedini u Hrvatskoj nudi takav show sinkroniziran pomoću SMPTE-a (time codea). Rezultat je nezaboravan audiovizualni doživljaj.

Prolight je član udruge ILDA (International Laser Display Association) i njegovi operateri imaju sve potrebne dozvole Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske te Laser Safety Officer certifikate stečene obrazovanjem u inozemstvu. Zahvaljujući takvoj stručnosti Prolightova ekipa stvorila je niz laser showova kojima je osvojila mnogobrojne domaće i međunarodne nagrade. Danas se Prolight takmiči sam sa sobom. Postavljajući si zbog svojih klijenata sve više ciljeve, važan naglasak stavlja na inovativnost. Zagrepčane je oduševio spajajući toranj na Sljemenu sa Zagrebačkim velesajmom laserskom zrakom dugom 15 kilometara, a Splićane veličanstvenim laser showom na tamošnjoj rivi. Posljednji proizvod Prolighta kojim je osim Hrvatske zadivio i zemlje u regiji, je laserski labirint.

Laser Show svjetlosne atrakcije

Prolight je tvrtka koja je u Hrvatskoj prva počela raditi s laserima, a danas je jedina koja radi s profesionalnim laserskim sistemima tvrtke Kvant.

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se