Ogledala

Laseri i ogledala se vole. Naime, laserska se svjetlost na daljinu izuzetno malo širi što omogućuje njezino prelamanje ogledalima. Zrcala se tako postavljaju u prostoru da prvo odbijanje usmjerava zraku prema drugom ogledalu i tako dalje. Rezultat su spektakularne mreže i slike koje preplavljuju prostor laserskim zrakama. Uz refleksna ogledala koja zraku reflektiraju nepromijenjenu, Prolight svojim klijentima nudi i specijalna ogledala koja na različite načine raspršuju lasersku svjetlost. Tzv. grating efekt omogućuje lom jedne na mnogo zraka koje ispunjavaju prostor zauzimajući različite smjerove, ili raspršivanje zrake u više njih u jednoj liniji.

Ogledala mogu nadopuniti gotovo svaki tip laser showa, a najčešće se koriste uz music beam te live show. Važnu ulogu ogledala nerijetko dobivaju u kreiranju spektakularnih multimedijskih showova.

Laser Show svjetlosne atrakcije

Prolight je tvrtka koja je u Hrvatskoj prva počela raditi s laserima, a danas je jedina koja radi s profesionalnim laserskim sistemima tvrtke Kvant.

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se