Graphic screen

Motorizirani graphic screen je ekran veličine 4 x 4 m koji se iz svoje konstrukcije spušta za potrebe projekcije grafike napravljene laserima. Za razliku od projekcije na hologramski ekran, projekcija laserom na graphic screen mnogo je jačeg intenziteta. Zrake ne prolaze kroz nj pa je prikaz grafike daleko kvalitetniji. Graphic screen može se koristiti za back i front projekciju, a budući da je tamne boje, ne vidi se u mraku i spušten se može koristiti kao vizualna prepreka za znatiželjne poglede publike. Zahvaljujući tomu prizor koji će se otkriti njegovim podizanjem, postat će još veličanstveniji. Publika će pljeskom dočekati otkrivanje raskoši koja je do tog trenutka bila skrivena.

Obrtnička revija Zlatna igla koja se putem Hrvatske radiotelevizije mogla pratiti u izravnom prijenosu, graphic sceen je iskoristila na posebno atraktivan način. Kako su skupine manekena predstavljale rad različitih kreatora, kad bi posljednji maneken iz prethodne skupine napustio pistu, iznad pozornice bi se spustio graphic screen i laserskom bi se iglom izvezlo ime idućeg kreatora. Potom bi se ekran lagano podigao i krenula bi nova revija. Na taj je način suvremeni hrvatski dizajn predstavljen na način kakav zaslužuje.

Laser Show svjetlosne atrakcije

Prolight je tvrtka koja je u Hrvatskoj prva počela raditi s laserima, a danas je jedina koja radi s profesionalnim laserskim sistemima tvrtke Kvant.

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se