Music beam show

Music beam show je laser show u potpunosti sinkroniziran na glazbu. Prepoznatljiv je po laserskim zrakama i svjetlosnim strukturama poput lepeza i stožaca. Kako bi kreirani oblici bili što uočljiviji, najčešće se tijekom showa pušta poseban lagani dim, tzv. haze. Publika pritom ima osjećaj da im se zrake približavaju, a neke ih i dodiruju.Show se može napraviti samo sa zelenim ili s laserima koji pokrivaju spektar od 16 milijuna 700 tisuća nijansi boja. Kako bi zrake bile što vidljivije, preporučuje se korištenje jačih lasera. Prolight ima one od jednog do 25 W snage. Slabiji se koriste u zatvorenim, a jači na otvorenim prostorima poput trgova i stadiona. U takvim prigodama u spektaklu uživaju deseci tisuća ljudi.

Klijentima Prolighta na raspolaganju su tri vrste showa: gotov show, show koji se stvara po narudžbi te kombinacija tih dvaju. Prolight raspolaže s više od stotinu gotovih showova. Oni pokrivaju sve vrste glazbe – od klasike preko new agea i filmskih soundtrackova do housea. Zrake se mogu kretati sporo ili brzo, ovisno o željama klijenta i ugođaju koji se želi postići. Na taj način laser show može biti u funkciji podizanja atmosfere i napetog iščekivanja nekog posebnog trenutka ili pak u službi laganog opuštanja i stvaranja posebne ugode kod publike. Ako neki klijent želi show po narudžbi, sve se podređuje njegovim zahtjevima. Klijent sam odabire glazbu, radnju i slike. Produkcija takvog showa od 4 minute traje i do mjesec dana. Naime, programiranje laser showa izuzetno je kompleksno. Zbog toga se najisplativijom smatra kombinacija gotovog i showa po narudžbi. Primjerice, gotov show preporučuje se završiti animacijom koja odgovara temi eventa, ili logotipom organizatora. Izuzetno je atraktivno napraviti 3D animaciju logotipa na vodenom zidu. Oni koji su vidjeli takav laser show, slažu se da je riječ o svjetlosnoj atrakciji bez premca.

Music beam show dodatno na atraktivnosti može dobiti u kombinaciji s drugim vrstama showa i specijalnim efektima.

Video galerija

Laser Show svjetlosne atrakcije

Prolight je tvrtka koja je u Hrvatskoj prva počela raditi s laserima, a danas je jedina koja radi s profesionalnim laserskim sistemima tvrtke Kvant.

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se