Multimedijski show

Najglamurozniji događaji zaslužuju multimedijski show koji nastaje kombinacijom rasvjete, laser showa, pirotehnike, specijalnih efekata i video projekcije na hologramskim ekranima i vodi. Prolight jedini u Hrvatskoj nudi takav show sinkroniziran na glazbu pomoću SMPTE-a (time codea). Rezultat je nezaboravan audiovizualni doživljaj.

SMPTE je specifičan po tome što se svaki segment showa programira na specijalnoj komponenti. Tako se rasvjeta programira na svojoj, laser show na svojoj komponenti itd. Na kraju svaki pojedini dio showa SMPTE spaja u cjelinu. Iako postoje tzv. multimedijski kontroleri, oni su daleko lošiji izbor. Za usporedbu, jednom se lopatom može napraviti mnogo različitih poslova no grablje i kramp za dio tih poslova bit će daleko primjereniji, a i rezultat će biti mnogo kvalitetniji.

No, maknimo se mi od zemljanih radova. Multimedijski show nešto je gotovo nestvarno. Produkcija jednog showa od samo nekoliko minuta traje oko mjesec dana. Ali zato je rezultat fascinantan.

Među najatraktivnijima s potpisom Prolighta je onaj napravljen za Visia Dubrovnik 5D muzej. Taj je show bez daha ostavio čak i one posjetitelje juga Dalmacije koji su svojim fotoaparatom zabilježili mnoga čuda svijeta.

Video galerija

Laser Show svjetlosne atrakcije

Prolight je tvrtka koja je u Hrvatskoj prva počela raditi s laserima, a danas je jedina koja radi s profesionalnim laserskim sistemima tvrtke Kvant.

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se