Interaktivne instalacije

Interaktivne instalacije vaše goste uvlače u priču i potiču na aktivno sudjelovanje i interakciju s prostorom u kojem se nalaze. Pružite im priliku da se “izgube” u laserskom labirintu ili da pak odsviraju koju notu na laserskoj harfi. Zahvaljujući vrhunskoj opremi, velikom znanju i bogatom iskustvu, gotovo svaku zamisao možemo pretočiti u stvarnost i vašim gostima pružiti nezaboravno iskustvo.

Postoji više vrsta interaktivnih instalacija:

  • laserski labirint
  • laserska harfa koja pokreće zvuk, svjetlo, video ili specijalni efekt (lasersku harfu može svirati publika, ali može se organizirati i nastup, u suradnji s poznatom hrvatskom harfisticom Doris Karamatić te grupom Beat Busters)
  • interaktivne zrake (zamijenile su staromodno presijecanje vrpce te je prekidom zrake moguće pokrenuti neke druge akcije kao što je spuštanje zastora, pokretanje specijalnog efekta kao što su dim, balončići ili cold spark fontane, puštanje određenog zvuka ili video projekcije i sl,)
  • interaktivni sat (koji odbrojava vrijeme do početka eventa, showa ili do Nove godine)

Video galerija

Organizirajte evente s nama!

Iza tvrtke Prolight dvadesetogodišnje je iskustvo osmišljavanja i realizacije rasvjete te specijalnih efekata za mnogobrojne evente u Hrvatskoj i inozemstvu.

pročitajte više

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se