Bojanje i dekoracija prostora za vjenčanja

Na dan vjenčanja i arhitektura zaslužuje zablistati punim sjajem. U tu svrhu stručnjaci Prolighta preporučuju specijalnu rasvjetu za vanjske i unutarnje prostore.

  • Promijenite boju prostora u vaše najdraže boje
  • Naglašavnje detalja u prostoru svjetlom
  • Bojenje stola mladenaca
  • Mnogobrojne domaće i svjetske nagrade – garancija kvalitete
  • Više od 1000 zadovoljnih klijenata
  • Najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu

Posebno atraktivna dobrodošlica uzvanicima će biti osvjetljenje pročelja zgrade u kojoj počinje slavlje. Bez obzira radi li se o restoranu, hotelu, dvorcu ili obiteljskoj kući, svaka od tih građevina ima pročelje čiji se najljepši detalji trebaju istaknuti.

Veće se pak površine mogu obojiti u prigodne boje. Zahvaljujući posebnim uređajima s vrlo širokim kutem svjetla od čak 80 stupnjeva, Prolight može obojiti i velike površine stropova u niskim prostorima. Za razliku od Prolighta koji jedini u Hrvatskoj ima taj tip uređaja, konkurencija u istu svrhu koristi wash moving headove iako oni ne mogu stvoriti željeni efekt. Naime, oni proizvode uski snop svjetlosti, a rezultat su točke na stropu umjesto lijepo obojene unutrašnjosti prostora.

Prolight zahvaljujući dobro osmišljenoj rasvjeti čak i skromno uređene restorane preobražava u prekrasne dvorane. Njegovim stručnjacima jednaki je užitak raditi i u do posljednjeg detalja savršeno uređenom prostoru. Tu će rasvjeta biti stavljena u službu isticanja tih detalja. Istaknuti se mogu, primjerice, specifičnosti arhitekture, ukrasno bilje i stol s mladencima. Uz bijelo svjetlo u tu se svrhu koriste i uređaji za bojenje prostora.

Kako je taj dan sve podređeno njihovim željama, mladenci mogu odabrati pojedine boje ili spektar čije će se boje cijelu noć lagano prelijevati jedna u drugu. Takve svjetlosne dekoracije potiču uzvanike da se što ugodnije osjećaju.

Video galerija

Odaberite najbolje za vaš dan

Uz Prolight mnoga su vjenčanja u Hrvatskoj zablistala holivudskim sjajem.

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se