Oprema

Bez alata nema zanata – narodna je to mudrost čije značenje do punog izražaja dolazi upravo u specifičnim djelatnostima poput rasvjete. Naime, prvorazredna se usluga ne može dobiti trećerazrednom opremom.

Svojim iskustvom potvrđuje to i uprava tvrtke Prolight. Na prvim poslovima prije 15 godina koristila je rasvjetu srednje kvalitete, no u želji da po istoj cijeni svojim klijentima iz zemlje i inozemstva ponudi najbolju moguću uslugu, sve što bi se zaradilo, ulagalo bi se u kupnju kvalitetnijih uređaja i obuku ljudi. Birajući opremu najvišeg razreda Prolight je poštivao nemilosrdne svjetske standarde za touring, tj. birao je opremu koju najveće svjetske zvijezde traže na turnejama. Njihovi majstori rasvjete za rad koriste isključivo uređaje najviše kakvoće, a ujedno i najvišega cjenovnog ranga. Prolight jedini u Hrvatskoj posjeduje takvu opremu za rasvjetu. Zahvaljujući tome postao je nezaobilazan suradnik svima koji u ovom dijelu Europe rade bilo koju vrstu spektakala – od športskih do glazbenih.

Na zadovoljstvo svojih klijenata takvu im uslugu nudi po cijenama koje je formiralo tržište. To znači da mnogo kvalitetniju uslugu iza koje stoje vrhunski uređaji i tim stručnjaka, nudi po cijenama konkurencije.

Najviše uređaja za inteligentnu rasvjetu nosi oznaku Martin Professional. Za studijsku rasvjetu koriste se uređaji Arri, a proizvođač najboljih profilnih reflektora na svijetu je ETC. Osvjetljenje arhitekture radi se uređajima marke Griven. Konkretno, za bojenje većih prostora koristi se Griven Kolorado, a manjih Griven Kaleido. Prolight također jedini u Hrvatskoj nudi uslugu najma uređaja za stvaranje dima tvrtke MDG. Budući da je riječ o najkvalitetnijim dim mašinama na svijetu, postale su televizijski standard. Koriste ih, među ostalima, HRT, Nova TV i RTL.

Kao vlasnik jedinih profesionalnih laserskih sustava u Hrvatskoj, tvrtka Prolight s posebnom je pažnjom birala sve komponente vezane uz taj sistem. Za rad se koriste isključivo laseri Kvant i Arctos, poznati diljem svijeta po svojoj kvaliteti te vodeći program za upravljanje laserima – Pangolin Laser Show Designer. Dokazavši se u radu sa spomenutim uređajima, Prolight je u međuvremenu postao i zastupnik za Hrvatsku za Arctos, Kvant i Pangolin te dimne mašine tvrtke MDG.

Tvrtka u svojem vlasništvu ima i svu dodatnu opremu koja laser show pretvara u nezaboravni spektakl. Tu su, među ostalim, specijalna ogledala, motorizirani grafički i hologramski ekrani te vodeni zid. Sama tvrtka posebno je ponosna na vlastite proizvode – laserski labirint, lasersku harfu i interaktivne zrake.

Prolight je poznat i po velikom broju svjetlosnih i specijalnih efekata. Među njima su niski dim, umjetni snijeg i balončići od sapunice.

Kako bi svojim klijentima omogućila uslugu točno onakvu kakvu trebaju i žele, tvrtka posjeduje uređaje za svaku primjenu i vrstu svjetla. Primjerice, samo za bijelo svjetlo koristi se čak 15 tipova reflektora.

Idealna svjetlosna dekoracija na eventima ili dodatak televizijskoj scenografiji su led tube i efekti sa halogenim žaruljicama tipa Sunstrip Active.

Za velike događaje Prolight nudi aluminijske konstrukcije na koje se na otvorenom nadograđuje i krovna konstrukcija. Ona bijele boje prostire se na površini od 14×12 m, a plave na 10×8 m.

O svoj opremi vodi se posebna briga kako bi i njezin najmanji dio izgledao reprezentativno, posve u službi eventa na kojem se koristi.

Kakvu opremu nudimo

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se