Pangolin TC2000 Time code reader

Neke instalacije zahtijevaju koordinaciju s glazbenim i upravljačkim signalima. Takve stvari najčešće rješavamo pomoću SMPTE vremenskog koda.

Timecode će biti snimljen na jednom audio zapisu. Zatim, u reprodukcijskom vremenu, timecode audio čita i dekodira SMPTE timecode reader uređaj.

U načinu čitanja, TC2000 dekodira dolazni SMPTE vremenski kod i prosljeđuje ga na softver BEYOND ili LD2000. Reprodukcija vašeg laserskog programa potom je zaključana na dolazni SMPTE vremenski kôd. Ako se timecode zaustavi, laserska se emisija zaustavlja (alternativno, možete postaviti emisiju da nastavi “slobodno kretanje”). Kad se timecode ponovo pokrene, laserski prikaz započinje.

U načinu pisanja, TC2000 emitira SMPTE-kodirani audio signal. Obično biste snimili ovo na drugom uređaju za snimanje. Softver za upravljanje TC2000 ugrađen je točno u Pangolinov softver BEYOND i LD2000, a možete podesiti reprodukciju za upravljanje SMPTE-om. Vidjet ćete dolazni SMPTE vremenski kôd, a laserska emisija će točno pratiti vremenski kôd.

Kakvu opremu nudimo

Organizirajte svoje događaje s nama

javite nam se