Istaknite ljepotu svojeg vjenčanja

Svjetlost i ljepota nerazdruživi su pojmovi. Jedno bez drugog ne ide, isticali su kroz svoja djela najveći umjetnici svih vremena. Čista ljepota svjetlosti kao i njezina sposobnost da istakne i najskriveniju ljepotu, oduševljavaju i danas. Zbog toga mnogi mladenci svojem vjenčanju odlučuju dati posebnu svjetlost.

Pri ostvarivanju svojih zamisli mladencima je najbolji suradnik neka od tvrtki koja se bavi specijalnim svjetlosnim efektima. Vodeća u tome je tvrtka Prolight koja na svojoj podužoj listi zadovoljnih mladenaca ima i mnoga poznata imena iz hrvatskog javnog života. To pak ne znači da su specijalni svjetlosni efekti rezervirani samo za one dubljega džepa. Upravo naprotiv. Čak i najjednostavniji kompleti opreme čije su cijene prihvatljive i onima manjeg budžeta za vjenčanje, svečanosti daju posebnu notu.

Najčešće se unajmljuju skeneri koji usklađeni s ritmom glazbe na plesnom podiju , stvaraju sjajnu atmosferu. Njegovi dinamični programi svjetlosti sve koje vole ples, poticat će na nastavak zabave, a one nešto sramežljivije upravo će izvrstan ugođaj namamiti da im se pridruže. Rasvjetom tijekom cijele večeri ručno upravlja light jockey pa svaka pjesma dobiva svoju jedinstvenu pratnju šarenih zraka svjetlosti.

Nježniji snop svijetla ima pak posebnu namjenu. Obasjani njime mladenci će se tijekom ulaska u dvoranu te plesa uz najljepše zajedničke ljubavne pjesme osjećati poput zvijezda iz najromantičnijih filmova.

Za posebne trenutke večeri tu su specijalni efekti. Sitni balončići od sapunice naglasit će romantičnost prvog plesa, a uz umjetan snijeg koji će zaprhutati na prve taktove mladencima najdraže božićne pjesme , svi će osjetiti čaroliju najljepšeg Božića.

Oni koji na svojem vjenčanju žele nešto uistinu posebno, odlučit će se za laser show. Čudesne kretnje njegovih zraka bez daha će ostaviti i posjetitelje najglamuroznijih događaja.
Mladenci koji svjetlošću žele oplemeniti cijeli prostor u kojem se slavlje održava, posegnut će za posebnom rasvjetom za arhitekturu. Zahvaljujući takvoj rasvjeti,interijer tijekom cijele večeri može mijenjati boje. Pretapanje boja svijetlosti od nježnijih nijansi do intenzivnijima naglašava ljepotu prostora , ali i najobičnije mjesto pretvara u čarobnu dvoranu. Neki mladenci također u svoje omiljene boje svjetlosti žele obojiti i pročelje restorana, hotela ili dvorca u kojem se slavlje održava. Takva svjetlost izvana uzvanicima će biti putokaz, a potom i dobrodošlica na poseban događaj koji ih unutra očekuje.