Za svoje vjenčanje tražite najljepšu svjetlosnu kreaciju

Kad se razmišlja o organizaciji vjenčanja, mladencima prvo na pamet pada odabir restorana i glazbenog izvođača, a tek potom onih stvari koje vjenčanju dodatno daju na ljepoti. Iako je to normalan redoslijed, na detalje po kojima će mnogi pamtiti vjenčanje, ne smije se zaboraviti.

Među njih spada i osjetljenje. Pri dolasku u dvoranu gdje će zajedno s mladencima slaviti cijelu noć, uzvanike može oduševiti osvjetljenje kojim se naglašava ljepota zelenila pred samim ulazom ili njegova arhitektura. Novo ih oduševljenje čeka već u dvorani gdje će specijalni svjetlosni efekti popratiti svaki trenutak slavlja. Svačani ulazak mladenaca pratit će okrugli snop svjetlosti koji će svemu dati posebnu notu glamoura. U skladu sa posebnošću prvih zajedničkih plesnih koraka mladoga bračnog para, odabire se prekrasan umjetni snijeg ili nježni balončići od sapunice. Fotografije koje to ovjekovječe, zbog romantike kojom zrače, najčešće su najljepše u obiteljskom fotoalbumu.

Ostanak na plesnom podiju pak traži posebno osvjetljenje – ono usklađeno s ritmom glazbe. Dinamični programi skenera sve koji vole ples, poticat će na nastavak zabave, a one nešto sramežljivije upravo će izvrstan ugođaj namamiti da im se pridrže. I posluživanje večere ima svoje boje. Uz mirniju i tišu glazbu koju pušta DJ dok nazočni večeraju, najugodnije su svjetlije nijanse boja. Uz njih će mladenci i njihovi gosti skupljati snagu za novi plesni blok. A on može biti i nešto ekstravagantniji. Laser show s čudesnim kretnjama svojih zraka bez daha će ostaviti i posjetitelje najglamuroznijih događaja u gradu.

Što će od svega gore navedenoga kao i od osvjetljenja prostora u kojem se priprema svečanost, odabrati mladenci najčešće ovisi o njihovu budžetu. Bez obzira koliko on bio mali, ističu stručnjaci za rasvjetu iz tvrtke Prolight, postoje odlične kombinacije svjetlosnih efekata koje mladencima mogu uvelike pomoći u stvaranju odlične atmosfere. Oni koji su tvrtku Prolight angažirali na svojem vjenčanju, s veseljem se sjećaju najljepših svjetlosnih kreacija i dobru riječ pronose o onome čija slika govori i više od tisuću riječi.

Lana Ivić