Veličanstveni laser show

Laser show trenutačno je najveća atrakcija na najglamuroznijim vjenčanjima u zemlji. Ne čudi stoga što u posljednje vrijeme niti jedno od vjenčanja najslavnijih osoba iz našega javnog života nije prošlo bez tog jedinstvenog svjetlosnog spektakla.

Neki se odlučuju za jednobojni laser, a drugi u tvrtki Prolight odabiru laser show koji pokriva cijeli spektar, tj. gotovo 17 milijuna nijansi boja. Taj show sinkroniziran na glazbu koja traje nekoliko minuta, dodatnu atraktivnost može dobiti ako ga se kombinira s vodenim zidom. U tom slučaju slika stvorena od svjetlosti oživjet će kroz 3D animaciju. Svi koji su u njoj imali priliku uživati, složni su da je riječ o veličanstvenom doživljaju. Zbog toga u izvješćivanju s vjenčanja bogatih i slavnih većina novinara ističe kako je laser show vrhunac večeri. Isto po mondenim zagrebačkim mjestima prepričavaju uzvanici najraskošnijih vjenčanja.

Oni koji na vjenčanju ne žele laser show, dodatnu će atraktivnost najljepšem danu u svojemu životu dati posebnom rasvjetom i specijalnim svjetlosnim efektima. Rasvjetom se posve nove boje mogu dati unutarnjim i vanjskim prostorima, a jednostavnom se bijelom svjetlošću ističe njihova skrivena ljepota. Dinamični programi skenera namijenjeni su zabavi na plesnom podiju. Budući da njima tijekom cijele večeri ručno upravlja light jockey, svakoj pjesmi daju jedinstvenu svjetlosnu koreografiju. Na najljepše trenutke večeri posebno paze. Ulazak mladenaca u dvoranu može se popratiti svjetlosnim krugom, prvi ples nježnim balončićima sapunice ili gustim niskim dimom, a ples na najdražu božićnu pjesmu sitnim pahuljama snijega.

Što god mladenci odabrali, Prolightovi će im stručnjaci priuštiti nezaboravan vizualni doživljaj. Iza njih stoje dugogodišnje iskustvo i vrhunska profesionalna oprema zahvaljujući čemu svaki događaj odrađuju prema najvišim svjetskim standardima. Posebni dani u životu ne zaslužuju ništa ispod takve razine profesionalnosti.