Svjetlosne kreacije ovjenčane nagradama

Nagrada za najljepše uređeni izložbeni prostor na nedavno održanim Danima vjenčanja, potvrdila je mjesto koje tvrtka Prolight ima u području usluga namijenjenih mladencima. Njihove usluge jedinstvene su po svojoj kvaliteti. Upravo to prikazano je u njihovu izložbenom prostoru na Zagrebačkom velesajmu. Buduće mladence oduševile su izmjene boja na središnjem stolu, elegantna naglašavanja detalja poput svijećnjaka i buketa, atraktivne svjetlosne koreografije osmišljene za plesni podij, specijalni efekti poput balončića od sapunice i veličanstveni laser show. Za sve to zaslužna je kako tehnička oprema najviše kvalitete, tako i znanje i iskustvo koje stoji iza majstora rasvjete tvrtke Prolight. Kako bi išli ukorak sa svjetskim trendovima, oni redovito posjećuju strane sajmove te pohađaju posebne obuke u inozemstvu.

Zahvaljujući tomu vrhunsku uslugu mogu pružiti svim svojim klijentima. Među njima su najveće domaće te predstavništva stranih tvrtki, ali i mladenci. Upravo rad za ove potonje djelatnicima Prolighta pričinjava posebno zadovoljstvo. Uljepšati nekome jedan od najvažnijih dana u životu posebna je privilegija. Zbog toga se pri osmišljavanju rasvjete za vjenčanje budućim mladencima predstavlja sve što im stoji na raspolaganju, a osluškujući njihove želje i potrebe, stvara se svjetlosna kreacija po njihovoj mjeri.

Nekim prostorima potrebne su minimalne svjetlosne intervencije no nekima svjetlost udahnjuje posve novi život. Onaj dostojan najglamuroznijih vjenčanja. Uz rasvjetu prostora koja podrazumijeva i bojenje zidova dvorane u mladencima omiljene nijanse, neizostavna je rasvjeta za plesni podij. Light jockey ručno upravlja dinamičnim programima skenera što uzvanike potiče na dobru zabavu. Na one scene vjenčanja po kojima će ono biti upamćeno, stavlja se poseban naglasak. Ulazak mladenaca u dvoranu može se popratiti svjetlosnim krugom, prvi ples nježnim balončićima sapunice ili gustim niskim dimom, a ples na najdražu božićnu pjesmu sitnim pahuljama snijega.

Na najglamuroznijim vjenčanjima u zemlji trenutačno je najveća atrakcija laser show. Neki se odlučuju za jednobojni laser, a drugi za onaj koji pokriva cijeli spektar, tj. gotovo 17 milijuna nijansi boja. Oni koji su u njemu uživali, priznaju da je riječ o jedinstvenome svjetlosnom spektaklu. Da pruža nevjerojatan doživljaj, slaže se i struka. Naime, upravo je laser show Prolighta najzaslužniji što je ona osvojena na Danima vjenčanja čak četvrta uzastopna nagrada sa sajmova na kojima je sudjelovala ta vodeća hrvatska tvrtka u rasvjeti i specijalnim svjetlosnim efektima.