Svjetlošću naglasite ljepotu svojega vjenčanja

Najljepše stvari u životu i najrječitijima je teško opisati riječima. Iako uspomene čine i zvukovi, mirisi te okusi, one su najvećim dijelom stvorene od slika. A upravo slika vrijedi više od tisuću riječi. Da bi ista nastala, neophodna je svjetlost – objašnjavao mi je davno jedan umjetnik ukazujući na ljepotu koja nestaje u mraku.

Zbog toga je odgovarajuća svjetlost potrebna u svim trenucima koje želimo pamtiti po njihovoj ljepoti. Vjenčanje je ispleteno od niza takvih trenutaka. Ulazak mladenaca u dvoranu, prvi ples, rezanje torte i bacanje buketa – samo su dio njih. Majstori za osvjetljenje stoga im prilaze s posebnom pažnjom i zahvaljujući svojem znanju i iskustvu pretvaraju ih u najljepše uspomene ne samo mladenaca, nego i njihovih uzvanika – dragih prijatelja i rodbine.

Mladenci zato trebaju pronaći upravo one koji će njihovo vjenčanje iz snova pretvoriti u stvarnost. Mnogi su usluge namijenjene vjenčanjima prepoznali kao način brze zarade, pa su ih u posljednje vrijeme počeli nuditi ne samo obrti i tvrtke specijalizirani za to, nego i pojedinci koji će, dajući veće ili manje popuste, mladencima obećati brda i doline, a na samom im vjenčanju priuštiti veliko razočarenje.

Budući da je izgovaranje sudbonosnog „Da“ samo jedno u životu, mjesta za pogrešku nema. Zbog toga je pri planiranju vjenčanja dobro poslušati preporuke profesionalnih organizatora, tj. agencija za organizaciju vjenčanja, ali i usporediti predstavljanja onih koji vam nude svoje usluge. Već na račun dogovora, zakazanog u kafiću na rubu grada, možete posumnjati u kvalitetu usluge koja vam se nudi. Naime, jedan od dokaza uspješnog poslovanja je i taj prima li vas netko u svojem uredu ili ga uopće nema. Baš kao što sud o osobi koju upoznajemo, donosimo u prvih nekoliko sekundi, tako i nečiju poslovnu vjerodostojnost prosuđujemo kroz sitnice u izrazito kratkom vremenu. Vlastitoj intuiciji zato treba vjerovati.

Dobra tvrtka za osvjetljenje i specijalne svjetlosne efekte može vam pružiti pravu svjetlosnu čaroliju, ističe Hrvoje Šimić, direktor tvrtke Prolight koja je jedna od najboljih u svojoj djelatnosti na našem tržištu. Svoj status potvrđuje kako kvalitetom svojih djelatnika i opreme, tako i novitetima kojima svoju ponudu redovito obogaćuje. Među njima je i ekskluzivni laser čiji spektar pokriva 16 milijuna boja i njihovih nijansi. Takav show spada u sam vrh onoga što uzvanicima može pružiti jedinstven doživljaj. Među već tradicionalnu opremu koja se koristi u svečanim prilikama je ona za naglašavanje kako ljepote vanjskog, tako i unutarnjeg prostora, te uživo vođeni dinamični programi rasvjete koji potiču na ples i dobro raspoloženje. Mali čarobni dodaci poput balončića ili snijega najljepši su začini posebnim trenucima večeri. Uživajte u njima.

Lana Ivić