Osvjetljenje ovjenčano priznanjima

Tvrtka Prolight proteklih je mjeseci dobila niz formalnih potvrda o izvrsnosti svojih usluga. Respektabilna priznanja i nagrade najbolji su hrvatski majstori za rasvjetu i specijalne svjetlosne efekte zaslužili svojim izlaganjima na Danima vjenčanja, Sajmu vjenčanja i Sajmu multimedije. Iznimno smo ponosni na dobivena priznanja, a jednako, ako ne i više, veseli nas velika posjećenost naših izložbenih prostora na kojima su tisuće ljudi uživale u jedinstvenom laser showu te ostalim svjetlosnim atrakcijama koje smo im priređivali, kazao je direktor Prolighta Hrvoje Šimić. Pritom je istaknuo da su spomenuti sajmovi bili izvrsno mjesto za osluškivanje potreba i ukusa budućih mladenaca. Upravo su zbog toga proteklih mjeseci Prolightovi stručnjaci sudjelovali u nekoliko stručnih seminara, a dodatnu su edukaciju stekli i na najvećim europskim tehnološkim sajmovima. Zahvaljujući tomu u novoj sezoni vjenčanja mladencima mogu ponuditi još više. Odnosi se to na osvjetljenje kako eksterijera, tako i interijera.

Kako bi se naglasilo da se na nekom mjestu održava nešto uistinu posebno, idealno je svjetlošću obojiti pročelje zgrade ili bijelim svjetlom naglasiti najljepše iz prirode koja ju okružuje. I dvorana u kojoj se slavi, zaslužuje posebno uređenje. Dio ljepote donijet će joj cvijeće, svijeće, stolnjaci i presvlake stolaca, a dio posebna rasvjeta i specijalni svjetlosni efekti. Nove boje i manje atraktivnom prostoru dat će notu otmjenosti, a imena mladenaca uokvirena srcem koja na zid također ispisuje svjetlost, uzvanicima će ukazivati na zvijezde večeri. Kako bi se mladenci te noći i osjećali zvijezdama, nudi im se niz posebnih efekata. Veliki snop svjetlosti prati ih prilikom ulaska u dvoranu, gusti niski dim ili balončići od sapunice naglašavaju romantičnost prvog plesa, a nježne pahuljice snijega prizivaju uspomene na najljepši bijeli Božić. Svaki ples dobiva pak svoju jedinstvenu svjetlosnu kreaciju. Light jockey cijelu noć ručno upravlja skenerima koji svojim zrakama potiču dobru atmosferu na plesnom podiju.

Najveća atrakcija na vjenčanjima trenutačno je laser show. Neki se odlučuju za jednobojni laser, a drugi za onaj koji pokriva cijeli spektar, tj. gotovo 17 milijuna nijansi boja. Kako bi slika stvorena od svjetlosti oživjela kroz 3D animaciju, laser show se kombinira s vodenim zidom, a ako svoje uzvanike želite uistinu ostaviti bez daha, tu su još i efekti s vatrom. O vjenčanjima na kojima su sve to doživjeli, i posjetitelji najglamuroznijih događaja pričaju još godinama.