Ljepota u punom sjaju

Na dan vjenčanja sve treba biti savršeno – poznata je rečenica koju izgovaraju čak i oni kojima taj veliki dan još nije na vidiku.

Pred mladencima je zbog toga mnogo posla, a veliku pažnju posebno posvećuju svojem te izgledu prostora u kojem će se slavlje održati. Kad smo kod potonjeg, prvo nam na pamet padaju cvjetne dekoracije. Njihova ljepota svakom će prostoru dati profinjenost kakvu taj dan zaslužuje.

A cvijeće i sve ostalo čime je ukrašen prostor, zaslužuju odgovarajuće osvjetljenje. Samo tako će njihova ljepota doći do punog izražaja. Iz tvrtke Prolight koja je nedavno osvojila 1. nagradu za najljepše uređen izložbeni prostor na Sajmu vjenčanja u zagrebačkoj Areni, mladencima savjetuju najam uređaja koji će pored rasvjete dodatno bojiti prostor u mladencima drage nijanse. Slična se rasvjeta koristi i ispred zgrade u kojoj je dvorana smještena. Njome se osvjetljuje pročelje te najljepši dijelovi prilaza zgradi, dvorišta, parka ili vrta.

Spomenuta rasvjeta služi za dekoraciju, a dinamični se svjetlosni programi koriste za poticanje dobre zabave na plesnom podiju.

Posebni se pak trenuci večeri naglašavaju specijalnim efektima. Tako se ulazak mladenaca, prvi ples, rezanje torte i bacanje buketa popraćuju jakim snopom svjetlosti, niskim dimom, balončićima od sapunice i umjetnim snijegom.

Mnogo je toga što se za taj dan može ponuditi mladencima. Bitno je da dođu na adresu gdje će im netko osluhnuvši njihove želje i potrebe moći stručno objasniti što se sve i kako može napraviti. Ima mladenaca koji trebaju samo neku od naših usluga, npr. najam uređaja za balončiće, a ima i onih koji za svoje vjenčanje žele nešto spektakularno. Za njih možemo programirati i poseban laser show. To je nešto još toliko rijetko na našim vjenčanjima pa ne čudi što svi nakon takvog showa ostanu bez daha – kazao je Hrvoje Šimić, direktor tvrtke Prolight iza koje je 10-godišnje iskustvo rada s rasvjetom i specijalnim svjetlosnim efektima.