Glazba na sajmu multimedije i glazbe

Iako nas nije oduševio, prvom Sajmu multimedije i glazbe treba dati podršku kao vrlo dobroj i neophodnoj ideji, u nadi da će za koju godinu prerasti u pravi multispektakl.

Namjerno izbjegavajući razna natjecanja talenata, koncerte glazbenika i partyje, a sve kako bismo što više zadovoljili svoju veliku želju za upijanjem novih tehnoloških dostignuća u području multimedije i glazbe, uputili smo se na Velesajam u prijepodnevnim satima. Naš je posjet bio s naglaskom na glazbenu ponudu Sajma, te vizualni dio koji prati glazbu.

Poprilično gorak okus u ustima nakon obilaska Sajma, uspio je popraviti tek ProLightov laserski show, show u punom značenju te riječi. Uz klasičnu glazbenu podlogu Carminu Buranu i pun šator posjetitelja ProLight je izveo fenomenalan laserski spektakl koji je izazvao burne reakcije ljudi, poput pljeska, uzvika oduševljenja i trnaca kroz tijelo. Zaista nešto što se isplati vidjeti! Uz ovaj videodoživljaj u šatoru ProLighta mogao se zaigrati nogomet na sasvim novi način – putem interaktivnog poda. Svakako nešto što će većina zaljubljenika u igrice voljeti imati i u svom domu.

Posebne pohvale još jednom ProLightu koji nas je svojim showom ostavio bez riječi.

Nadamo se da će ovaj Sajam za nekoliko godina postati pravi europski, ako ne i svjetski spektakl audiovizualnih doživljaja.